بالاخره هزینه راه‌ اندازی گاه اینترنتی چقدر است؟

شروع به شغل  وبلاگ

بسیاری از مردم، هنگامی که تصمیم به کسب درآمد از اینترنت مشابه ساخت گاه اینترنتی می‌گیرند، دنبال این هستند که ببینند، قیمت طراحی سایت گاهی چه چیزی به‌صرفه‌تر است و چقدر باید هزینه کنند. اول بگذارید خیالتان را راحت کنم، که خرج طراحی سایت گاهی، بسیار کمتر از راه‌اندازی گاه در یکی از خیابان‌های تهران است! 

اما همانطور که می‌دانید، روش‌های متفاوتی برای راه‌ اندازی گاه اینترنتی، همانند طراحی سایت گاهی اختصاصی، اضافه کردن افزونه‌های گاهی به بعضی از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس و به کارگیری گاه ساز هستی دارد. هزینۀ استفاده از هر کدام، متفاوت است. ( از 400 هزار تومان الی 100 میلیون تومان! ) پس بیایید خرج هر شیوه را جداگانه رسیدگی کرده و یک جمع‌بندی کلی داشته باشیم.

هزینه طراحی گاه اینترنتی اختصاصی 

منظورم از طراحی سایت اختصاصی و ساخت گاه، مراجعه به شرکت‌های طراحی سایت و سفارش طراحی یک سایت گاهی است. این شرکت‌ها اگر کارشان صحیح باشد، کدهای سایت شما را، از صفر می‌نویسند (بدون کپی کردن!) و برای‌ شما، یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و یک قالب مخصوص خودتان می‌سازند.

هزینه ساخت سایت گاهی

هزینه طراحی سایت گاهی به‌صورت اختصاصی، بیشتر از سایر روش‌هاست. علاوه بر این، تعرفۀ مشخصی ندارد. مثلاً ممکن است شرکتی برای ساخت گاه اینترنتی، 50 میلیون تومان پول بگیرد و کمپانی دیگری همان سایت را با 10 میلیون تحویل‌تان بدهد. بر اساس پسینیان اطلاعاتی که خودم از رفقا پرکار در این زمینه به دست آوردم، حداقل خرج راه‌اندازی گاه اینترنتی با امکانات عمومی (نه خیلی پیشرفته) مبلغی نزدیک 10 میلیون تومان است. این مبلغ برای گاه‌های مترقی تا مبلغ 100 میلیون تومان هم می‌رسد. البته همانطور که گفتم تعرفه و بها مشخصی در این بازار هستی ندارد و ممکن است مبالغی بیش از این نیز در برخی شرکت‌ها تقاضا شود!

درباره حمایت این وب‌سایت‌ها هم، معمولاً یک سنه نخست مجانی است، ولی از سال دوم به بعد، باید سالانه مبلغی نزدیک 500 یا 600 هزار تومان پرداخت کنید.

هزینه طراحی گاه اینترنتی با کمک CMS آماده

با سیستم‌های مدیریت درونمایه یا همان CMS آشنایی دارید؟ اگر نه، مقالۀ «هرآنچه که باید دربارۀ سیستم‌های مدیریت درونمایه بدانید» را بخوانید؛ در این مقاله، انواع سیستم‌های مدیریت محتوای سایتی و گاهی را بررسی کرده‌ایم.

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای ساخت گاه بهره‌گیری کنید، باید یک پلاگین (افزونه) گاه ساز به اسم ووکامرس روی سیستم مدیریت درونمایه نصب کنید الی یک گاه به سایت‌تان اضافه شود. خود من این روش را اصلاً توصیه نمی‌کنم، مگر اینکه بخواهید گاه خیلی کوچکی با تعداد محصولات محدود بسازید. می‌دانید چرا؟

چون افزودن افزونه‌های گوناگون به سایت، سپس قرار دادن محصولات متعدد در آن، سرعت سایت را کم می‌کند و این یک تهدید جدی برای سایت‌تان است؛ چرا که کاربران به هیچگونه سایت‌های کند و اعصاب خردکن را دوست ندارند.

قیمت ساخت گاه اینترنتی با وردپرس به فاکتورهای مختلفی پیوستگی دارد. خویش سیستم مدیریت محتوای وردپرس رایگان است، اما قیمت افزونه‌ها و موارد جانبی که باید برای آن جاسازی کنید الی یک گاه اینترنتی داشته باشید عبارتند از:

برای اطلاع از هزینه همۀ دامنه‌ها، جدول پایین را برای شما پیمان داده‌ایم.

akhbar tecnolozh10 گاه ,سایت ,طراحی ,هزینه ,مدیریت ,اینترنتی ,گاه اینترنتی ,طراحی سایت ,سایت گاهی ,سیستم‌های مدیریت ,هزینه طراحی ,سیستم مدیریت محتوا? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود دات ای ار pro-l4i دانلود فیلم جذاب فایل گیز میز ROzabina دانلود آهنگ بندری - متن آهنگ بندری همیشه بهار طراحی لوگو | نمونه کارهای گرافیک و لوگو | آرم و نشانه